Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piri Piri-Hendl
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Chilis, frisch, in Stücken (3-4 cm), halbiert
- 2 - 4 Bird's Eye Chilis, getrocknet, nach Geschmack
- ½ EL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Salz, grob
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 50 g Rotweinessig
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
Gemüsesalat
- 500 g gemischtes Gemüse, in Stücken (5-6 cm), (z.B. Knollensellerie, Brokkoli, Karotten, Paprikaschoten)
- 100 g Mayonnaise
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ EL Dijonsenf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3317 kJ / 792 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Geröstete Leber
30 min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Caffè-Latte-Eislutscher mit Karamell
5hod. 25min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1h 30min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 Std.
Brisket mit Backerdäpfel und zweierlei Dips
24h
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6h 30min