Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piri Piri-Hendl
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Chilis, frisch, in Stücken (3-4 cm), halbiert
- 2 - 4 Bird's Eye Chilis, getrocknet, nach Geschmack
- ½ EL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Salz, grob
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 50 g Rotweinessig
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
Gemüsesalat
- 500 g gemischtes Gemüse, in Stücken (5-6 cm), (z.B. Knollensellerie, Brokkoli, Karotten, Paprikaschoten)
- 100 g Mayonnaise
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ EL Dijonsenf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3317 kJ / 792 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Geröstete Leber
30min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Champignonsauce
30min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
1h 30 min.
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1h
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16h 40min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min