
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piri Piri-Hendl
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Chilis, frisch in Stücken (3-4 cm), halbiert
- 2 - 4 Bird's Eye Chilis, getrocknet nach Geschmack
- ½ EL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Salz, grob
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 50 g Rotweinessig
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
Gemüsesalat
- 500 g gemischtes Gemüse in Stücken (5-6 cm), (z.B. Knollensellerie, Brokkoli, Karotten, Paprikaschoten)
- 100 g Mayonnaise
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ EL Dijonsenf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 792 kcal / 3317 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 66 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Leber
30min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1hod. 30min
Menü: Brokkolisalat mit Pinienkernen; Hühnerfrikassee mit Kohlsprossen; Beeren-Obers-Pudding
1hod. 10min
Lammragout mit Sellerie-Püree
1hod. 10min
Menü: Lammragout mit Gemüse und Bulgur; Orangendessert
1hod. 20min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1hod. 20min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1hod. 5min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1hod.
Gegrillter Fisch und Gemüse
1hod. 15min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2hod.
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2hod.