
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 692 kcal / 2898 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 2242 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefülltes Hendl mit Reis
2hod.
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7hod. 20min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Teriyaki-Ripperl mit Maiskolben und Farmersalat
14hod. 30min
Schweinsrollbraten italienischer Art (Porchetta) mit überbackenen Gemüse
2hod. 45min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Krustenbraten mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Cidre-Sauce
2hod. 30min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1hod. 10min
Champignonsauce
30min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min