Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis

Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis

3.8 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Ingwer-Knoblauch-Hendl
  • Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
    130 g
  • Knoblauch, frisch geschält
    130 g
  • Salz
    1 TL
  • Sonnenblumenöl
    1 EL
  • Zwiebeln in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Olivenöl
    40 g
  • rote Paprikaschoten in Streifen (5 mm)
    300 g
  • Hendl (ca. 1500 g), ganz
    1
  • Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Basmatireis
    200 - 240 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2242 mg
Protein 55 g
Kalorie 2898 kJ / 692 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...