Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch, geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2898 kJ / 692 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 2242 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 Std.
Reisfleisch One-Pot
45min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Teriyaki-Ripperl mit Maiskolben und Farmersalat
14 Std. 30 Min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1 Std. 10 Min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Babyfreundliche Guacamole
10 Min
Champignonsauce
30min