Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
TM6 TM5

Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis

3.9 (7 hodnocení)

Suroviny

Ingwer-Knoblauch-Hendl

  • 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
  • 130 g Knoblauch, frisch, geschält
  • 1 TL Salz
  • 1 EL Sonnenblumenöl
  • 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
  • 40 g Olivenöl
  • 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
  • 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
  • Salz nach Geschmack zum Würzen

Basmatireis

  • 1000 g Wasser
  • 1 - 1 ½ TL Salz
  • 20 g Olivenöl
  • 200 - 240 g Basmatireis

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2898 kJ / 692 kcal
Protein
55 g
Sacharidy
48 g
Tuk
31 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sodík
2242 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty