Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta di riso
- 100 g di Emmental a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 2 albumi
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 carota a listarelle sottili
- 1 zucchina a listarelle sottili
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 Min
Pasta al forno vegetariana
40min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Frittata senza uova
1h 50min
Torta di patate e mais
1h 50min
Frittata autunnale
1h 15min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Torta di quinoa con cannellini
1 Std. 5 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Torta di riso salata
2h 10min
Torta salata a formaggio Brie
50min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min