Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta di riso
- 100 g di Emmental a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 2 albumi
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 carota a listarelle sottili
- 1 zucchina a listarelle sottili
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Torta salata di pane
45 Min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min
Focaccia al formaggio
55min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Crostata salata di spinaci
1 Std.