Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta di riso
- 100 g di Emmental a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 2 albumi
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 carota a listarelle sottili
- 1 zucchina a listarelle sottili
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata di pane
45 dk
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 dk
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 godz. 40 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 dk
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Involtini di prosciutto
35 dk
Verdurine in sfoglia
1sa