Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cous-cous
- 750 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 finocchi grossi
- 2 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 50 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
- 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
- 3 rametti di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1570 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con carciofi
40min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Frittata con verdure
35min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Frittata di verdure
1h 10min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Cous cous dell'orto
30 Min
Farrotto integrale alle verdure
50min