
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cous-cous
- 750 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 finocchi grossi
- 2 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone preferibilmente biologico
- 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
- 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
- 3 rametti di finocchietto selvatico lavato e asciugato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 319.8 kcal / 1337.9 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 80.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur alle verdure e menta
35min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20min
Carpaccio di melanzane
45min
Insalata messicana estiva
35min
Insalata di riso integrale (vegan)
1hod.
Frittata con verdure
35min
Quinoa germogliata con verdure raw
51hod. 25min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Cirighet
30min
Torta salata con verdure di stagione
1hod. 25min
Asparagi alla parmigiana
50min
Frittata di verdure
1hod. 10min