Finocchi ripieni al cous cous

Finocchi ripieni al cous cous

4.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 250 g di cous-cous
  • 750 g di acqua
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 finocchi grossi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone preferibilmente biologico
  • 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
  • 3 rametti di finocchietto selvatico lavato e asciugato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di succo di limone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 80.5 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 1337.9 kJ / 319.8 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 52.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...