Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 6 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 8 fette di mozzarella, scolata
- 4 fette di pomodoro fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata allo speck
35min
Zucchine ripiene
1h 10min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Insalata di mele e formaggio
10 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Carbonade
2j 10 menit
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Chicche di carote all'erba cipollina
1h 20min
Salsa ai porri caramellati
30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min