Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 20 g di aceto di vino
- 250 g di vino bianco secco
- 40 g di zenzero pelato
- 3 stecche di cannella
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 360 g di pere sbucciate e a fette sottili (circa 3 pere)
- ½ insalata lollo verde lavata, asciugata e a listarelle
- 120 g di Gorgonzola a temperatura ambiente e a pezzi
- 20 g di pinoli tostati
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 12.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Cirighet
30 min
Insalata di fave e pecorino
25 min
Salsa selinuntina
15 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Bruschette saporite
40 min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 min
Salsa borracha messicana
25 min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min