Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 20 g di aceto di vino
- 250 g di vino bianco secco
- 40 g di zenzero pelato
- 3 stecche di cannella
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 360 g di pere sbucciate e a fette sottili (circa 3 pere)
- ½ insalata lollo verde lavata, asciugata e a listarelle
- 120 g di Gorgonzola a temperatura ambiente e a pezzi
- 20 g di pinoli tostati
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 12.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 Min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 Min
Salsa carciofi e fagioli
1 godz. 10 min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55 Min
Insalata di broccoli
15 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 Min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1 Std.
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 Min
Rotolini di zucchine e salmone
50 min