Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 60.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 Min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40 Min
Soupe vichyssoise
40 Min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 Min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min