Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 60.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe aux tortellini
30 min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Soupe au chou
40min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25 min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Soupe vichyssoise
40min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Velouté de carottes
30 min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min