Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 60.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Riz cantonais
30min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1h 50 min.
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Tarte au saint-nectaire
50min