Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
-
350
g de cèpes frais, en lamelles
nebo 350 g de champignons frais, en lamelles - 3 - 4 pincées de sel, et un peu pour assaisonner
- 2 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de ricotta fraîche
- 1 œuf
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (3-4 mm)
- 20 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 301.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Riz fondant aux légumes
25 min
Quiche au brocoli, poivrons grillés et chèvre
1 Std. 10 Min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30 min
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2 godz.
Cocktail melon et concombre acidulés
10 min
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1h 30 min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h