Gratin de pomme de terre aux cèpes

Gratin de pomme de terre aux cèpes

4.3 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 350 g de cèpes frais en lamelles
    350 g de champignons frais, en lamelles
  • 3 - 4 pincées de sel et un peu pour assaisonner
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de ricotta fraîche
  • 1 œuf
  • 500 g de pommes de terre à chair ferme coupées en rondelles (3-4 mm)
  • 20 g de chapelure

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 301.9 mg
Protein 16.9 g
Kalorie 1352.8 kJ / 323.3 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sacharidy 22.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...