Kompatibilní verze
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pâte à pain au lait
- 230 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile végétale
- 1 œuf
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 400 g de pommes, pelées et en morceaux (2 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de marsala liquoreux
- 200 g de noix décortiquées
-
150
g de raisins secs
nebo 100 g de pépites de chocolat - 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 œuf, battu à la fourchette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2028.1 kJ / 484.7 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 256.3 mg
Alternativní recepty
Chocolats de Noël
1h
Cristallisation du chocolat
15min
ATELIER menu 2
1h
L'aventure Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1h
Sandwichs de spaghetti légumes
1h
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Roulés au cheddar, bacon et oignons caramélisés
3h 25min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 godz.
Minipains façon bretzel
2h
Brioche feuilletée
5h