Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes crues
- 1 œuf
-
10
g de zeste de citron râpé
nebo 10 g de zeste d'orange râpé - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g de beurre fondu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 544.3 kJ / 130.1 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 49.6 mg