Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 1 cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de zanahoria, cortada en rodajas de 0,5 cm.
- 200 g de lentejas amarillas, seca
- 900 g de agua
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 400 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurrido
- 1 cdita de chile en polvo (volitelně)
- ½ cdita de pimentón dulce
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 17.1 g
- Sodík
- 667.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de pasta con pepino y atún
50min
Caldo de pollo con fideos
35min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Pancakes de queso cottage con salsa de frutos rojos y plátano
30 min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2 godz.
Tallarines al ragout
1h 10min
Salsa azteca
30 min
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55min
Macarrones boloñesa
40min
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min