Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida, o pimienta de jamaica entera
- 3 cditas de tomillo seco
- ½ cdita de comino
- ½ cditas de semillas de cilantro
- 1 de anís estrellado
- 6 dientes de ajo
- 240 g de agua
- 1 lámina de grenetina, en cuartos
- 1 cda de caldo de carne, en polvo (para 1000 g de líquido)
- 1 cucharadita rasa bicarbonato de sodio
- 200 g de tocino ahumado, cortado en trozos de 3 cm, enfriado 30 minutos en el congelador
- 400 g de carne molida de res, (ver consejo)
- 200 g de carne molida de cerdo, (ver consejo)
- 2 pizcas de pimienta molida
- 2 cditas de paprika dulce
- ¼ cdita sal
- mostaza
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 700.1 kJ / 167.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 531.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espuma para capuchino
10 min
Cheesecake algodón japonés
1 godz. 45 min
Blintzes
1h 30 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Crepas Suzette
1h 15min
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min
Aderezo de Oriente Medio para verduras a la parrilla
Žádné hodnocení
Pierogi con queso y blueberry's
1h 15min
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55 min
Dip de macadamia con crudités
Žádné hodnocení
Mantequilla de nueces pecanas
30 min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 Min