Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de queso parmesano
- 260 g de harina
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 130 g de mantequilla, sin sal y en cubos
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de albahaca seca
- 1 pizca de pimienta
- 35 g de queso Gruyère
- 90 g de queso emmental
- 200 g de durazno en almíbar
- 120 g de crema para batir
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 20 g de queso gorgonzola, en trozos pequeños
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1949 kJ / 464 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bechamel
15min
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Crudités con dip de queso azul
10min
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 Min
Quiche lorraine
45 min
Quiche lorraine
45 min
Tarta tatin de jitomate
1h 10min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Apple crumble vegano
1h