![Poro al vapor (500-800 g) en Varoma Poro al vapor (500-800 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8799C68-80F6-4F96-A39C-02E82C73EC93/Derivates/5027cdd7-3cea-43df-bf24-875a5580b933.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de poro, en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de yogur con cilantro
5 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 Min
Trucha al vapor (2)
20 Min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 Min
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min