Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de poro, en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de garbanzos
12u. 55min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Sopa de calabacitas
40 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 Min
Puré de betabel
1 Std.
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min