
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mantequilla sin sal en trozos
- 300 g de poro sólo la parte blanca, en rebanadas (2 mm)
- 1000 g de agua
- 300 - 350 g de espaldilla de res, sin hueso en fajitas (aprox. 1 mm x 30 mm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 150 g de papa en cubos (2 cm)
- ½ cdita de sal o al gusto
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 150 g de queso azul en trozos
- hojas de perejil fresco picadas, para decorar
- pimienta negra molida para sazonar y decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kcal / 1577.4 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Sodík
- 423 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con almendras
30min
Lentejas con res y plátano macho
45min
Asado alemán
1hod. 25min
Sopa de poro con hojaldre
45min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Estofado de res TM6
4hod.
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2hod. 15min
Sopa Thenthuk
1hod.
Ravioles a la napolitana
50min