Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
-
20
g Balsamico, dunkel
nebo 20 g Rotweinessig - 1 - 2 Prisen Salz
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht, geschält, in Stücken
- 350 - 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Thymian, getrocknet
-
4
Scheiben Baguette
nebo 4 Scheiben Brot - 60 - 80 g Camembert, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Zitronensaft
- 1 EL Walnüsse, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 388 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola-Feta-Suppe
35min
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1 godz.
Rotkohlcremesuppe
40 menit
Mini-Zitronen-Gugelhupfe mit Rosmarin-Frosting
1h 25 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 menit
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 menit
Erbsen-Cremesuppe
40 menit
Apfel-Quitten-Pie
1 godz.
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 menit
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 min