Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Staudensellerie, einzelne Stangen
- 30 g Schalotten
- 50 g Öl
- 55 g Balsamico, hell
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Trüffelöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1123 mg
Alternativní recepty
Lamm unter der Ziegenkäsehaube mit Portwein-Zwiebel-Risotto
1 Std. 15 Min
Glasierte Mairübchen
25 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Waldorfsalat mit Eiern
45 min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3 Std.
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 min
Champignoncreme
10 Min
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1 Std.
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20min