Zařízení & příslušenství
麻油當歸羊肉片
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
黑麻油25 克
-
薑 切片或切絲5 克
-
米酒30 克
-
水450 克
-
當歸5 克
-
紅耆2 克
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖½ 茶匙
-
高麗菜 剝塊200 克
-
金針菇 切除根部1 包
-
火鍋羊肉片200 克
-
枸杞1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
339.9 mg
Protein
10.6 g
Kalorie
963.6 kJ /
230.3 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心食療
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan