Pane lenticchie, ceci e semi misti

Pane lenticchie, ceci e semi misti

3.4 29 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 9hod.
20 fetta

Suroviny

  • 300 g di lenticchie ammollate per almeno 8 ore o per tutta la notte
  • 100 g di ceci, secchi ammollati per almeno 8 ore o per tutta la notte
  • 100 g di fiocchi di avena
  • 320 g di acqua
  • 60 g di semi misti + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 10 g di aceto di mele
  • 30 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 182.2 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 530 kJ / 126.7 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...