Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla rossa, in spicchi
- 120 - 150 g di carote, a rondelle (0.5 cm)
- 50 - 70 g di gambo di sedano, a pezzi (0.5 cm)
- 80 g di vino rosso
- 4 guance di maiale (circa 150 g l'una)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ cucchiaino pepe macinato
- 1300 g acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2u.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2u.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2u.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min