Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla rossa, in spicchi
- 120 - 150 g di carote, a rondelle (0.5 cm)
- 50 - 70 g di gambo di sedano, a pezzi (0.5 cm)
- 80 g di vino rosso
- 4 guance di maiale (circa 150 g l'una)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ cucchiaino pepe macinato
- 1300 g acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2j 30 menit
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2j
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Brasato ai funghi
6h