Babka aux myrtilles

Babka aux myrtilles

4.8 5 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 50min.
12 parts

Suroviny

  • 130 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 18 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 240 g de farine T65, et un peu pour le façonnage
  • 20 g de fécule de maïs
  • 130 g de sucre en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 2 sachets de sucre vanillé
  • 4 jaunes d'œufs
  • 2 citrons jaunes non traités
  • 90 g de beurre en morceaux
  • 340 g de myrtilles

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 48.7 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1220.5 kJ / 291.7 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 48.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...