Babka aux myrtilles
TM6 TM5

Babka aux myrtilles

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 130 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 18 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 240 g de farine T65, et un peu pour le façonnage
  • 20 g de fécule de maïs
  • 130 g de sucre en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 2 sachets de sucre vanillé
  • 4 jaunes d'œufs
  • 2 citrons jaunes non traités
  • 90 g de beurre, en morceaux
  • 340 g de myrtilles

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1220.5 kJ / 291.7 kcal
Protein
6.3 g
Sacharidy
48.6 g
Tuk
8.4 g
Nasycený tuk
4.7 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
48.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty