
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'eau
- 150 g de lait
- 18 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 240 g de farine T65, et un peu pour le façonnage
- 20 g de fécule de maïs
- 130 g de sucre en poudre
- 3 pincées de sel
- 2 sachets de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- 2 citrons jaunes non traités
- 90 g de beurre en morceaux
- 340 g de myrtilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 291.7 kcal / 1220.5 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 48.7 mg
Alternativní recepty
Pizzadillas
45min
Burrito au Yorkshire pudding anglais
4hod.
Gâteau aux poires et noisettes
1hod. 35min
Gâteau au chocolat et citron
50min
Julekake (brioche norvégienne)
2hod. 50min
Pain au romarin méditerranéen
1hod. 55min
Maamouls (biscuits fourrés aux pistaches)
1hod. 40min
Poisson à la chermoula, couscous vert
45min
Babka salé au saumon fumé
4hod.
Dundee cake (gâteau écossais)
3hod. 5min
Gaufres, sauce au chocolat
1hod. 5min
Cake marbré à la vapeur
1hod. 15min