Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 100 g de poivrons coupés en dés
- 500 g de vin blanc
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 1000 g de poulpe, coupé en morceaux (5 cm)
- 25 g de fécule de maïs
- riz, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 7565.4 kJ / 1808.2 kcal
- Protein
- 164.6 g
- Sacharidy
- 140.6 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 32.4 g
- Sodík
- 2862.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet à la grecque avec orzo et feta
2h
Mousse au chocolat fruitée
50min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30min
Soupe rapide au curry avec poulet, choux de Bruxelles et petits pains
45min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12sa 30 dk
Granité fraise et tomate
Žádné hodnocení
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3 Std. 30 Min
Ballotine de poulet, pommes de terre vapeur et galette au chocolat
40min
Poulet sauce mole verde
1h
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4h
Soufflé normand
45min
Coupe infernale
12h 45min