Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 100 g de poivrons coupés en dés
- 500 g de vin blanc
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 1000 g de poulpe, coupé en morceaux (5 cm)
- 25 g de fécule de maïs
- riz, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 7565.4 kJ / 1808.2 kcal
- Protein
- 164.6 g
- Sacharidy
- 140.6 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 32.4 g
- Sodík
- 2862.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45min
Riz aux saucisses de Hong Kong
55min
Petits pains aux pralines et chocolat roses
1ωρ. 50 λεπτ.
Soupe de pommes de terre au safran, au chorizo et aux noix de Saint-Jacques
30 Min
Vinaigrette à la vanille
Žádné hodnocení
Poisson à la thaïe
1h
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 Min
Poulet à la cubaine
40 λεπτ.
Cabillaud à la sauce tomate
30 Min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50 Min
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1h 10min