
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g de gruyère coupé en cubes
- 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel au goût
- poivre noir moulu au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forêts-Noires individuelles
1hod. 40min
Artichauts à l'huile
1hod. 40min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1hod. 20min
Chips de légumes au four
1hod. 45min
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3hod. 45min
Chutney de mûres et d'oignons
6hod. 50min
Feuilleté au fromage
2hod. 5min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30min
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30min
Agneau et pommes de terre au romarin
1hod.
Sirop citronnelle/gingembre
1hod.