Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Poisson vapeur au citron et légumes
40min
Umami bowl
1h 15min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20min
ATELIER menu 1
1h
Tartines aux légumes grillés
3h 15min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1h 30min
Sirop de vanille
30min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Semoule de couscous épicée
25min