Omelette aux blancs d’œufs

Omelette aux blancs d’œufs

4.2 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 portions

Suroviny

  • 85 g de gruyère coupé en cubes
  • 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
  • 8 feuille de basilic frais prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
  • 595 g d'eau
  • 5 blancs d'œufs de gros calibre
  • sel au goût
  • poivre noir moulu au goût
  • crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 portions

Sodík 986 mg
Protein 40 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...