Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Bûche salée au saumon
3h
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 godz. 10 min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Granité pêche et groseille
5h 10min
Petits pains au lait de soja
2 Std. 20 Min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45min
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1 Std. 5 Min
Purée mousseline
40min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min