Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fricassés orientaux
2 Std. 20 Min
Boreks au fromage
35min
Sauce tomate
55 Min
Bruschetta melon-poivron
25min
Marinade épicée pour le poisson
10min
Chapon rôti aux, châtaignes, carottes, pommes de terre et blettes
10h
Sablés d'antan
1h 30min
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1h 5min
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30min
Flan aux cosses de petits pois, sauce yaourt à la menthe
1 Std. 40 Min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Brioche tressée
14h 40min