Zařízení & příslušenství
荠菜春笋
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
春笋 切片250 克
-
荠菜 切小段200 克
-
盐 约½茶匙3 - 4 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
357.4 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
410.7 kJ /
98.2 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína