荠菜春笋

荠菜春笋

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 春笋 切片
    250 克
  • 荠菜 切小段
    200 克
  • 约½茶匙
    3 - 4 克
  • 约¼茶匙
    1 - 2 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 357.4 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 410.7 kJ / 98.2 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...