Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g alune de pădure, decojite sau nedecojite
- 30 g ulei de măsline
- 250 g bulb de fenicul, tăiat fâșii (2-3 cm), verdeața tocată
- ¼ linguriță semințe de fenicul, uscate
- 1 ceapă, tăiată inele (5 mm)
- 20 g unt clarifiat
- 400 g pere (ferme, de ex., Corella sau Williams), tăiate bucăți (3,5 cm)
- 30 g zahăr
- 500 g gnocchi, de pe raftul frigorific
- apă, pentru fiert
- 5 g miere, lichidă
- 10 g oțet din cidru de mere
- 50 g nectar de pere
- 1 linguriță muștar
- 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper măcinat
- 1 radicchio (cicoare roșie), mică (aprox. 300 g), tăiată bucăți (1-2 cm)
- 150 g Gorgonzola, tăiată bucăți (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 872 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade
10 Min
Salată cu carne și rucola
35min
Mocktail Galapagos
Žádné hodnocení
Salată de pui și spanac, cu bulgur
Žádné hodnocení
Gnocchi în sos de dovleac, salată de varză kale și năut și chec cu fructe deshidratate
Žádné hodnocení
Ricotta coaptă cu ierburi
Žádné hodnocení
Struffoli (Italia)
Žádné hodnocení
Pesto
10 Min
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40min
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 min
Kimchi
51 Std.
Gnocchi cu ricotta
2h