Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 95.8 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai Tom Yum
45min
Curry de poisson
35min
Chili non Carne
1 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gâteau étagé Piña colada
2 godz. 30 min
Soufflés au fromage de chèvre, sauce au yogourt et poireaux
45min
Mini-plumcake au yogourt
40min
Petits chocolats cœur framboise
Žádné hodnocení
Tarta a las tres leches (Gâteau aux 3 laits)
2 godz. 55 min
Tarte aux pommes façon crumble
2 godz. 30 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min