Canederli de dorade et son bouillon

Canederli de dorade et son bouillon

4.5 4 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Le bouillon
  • 1 dorade grise entière (environ 800 g)
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de vin blanc
  • 2 pincées de sel
  • 1 tige de citronnelle fraîche
  • 1 c. à soupe de romarin frais
  • 1000 g d'eau
Les canederli
  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 20 g de lait
  • 100 g de mie de pain
  • 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • farine de blé pour les canederli
  • le zeste d'un citron jaune râpé
  • 1 pincée de poivre moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 691.6 mg
Protein 95.8 g
Kalorie 3423.7 kJ / 818.3 kcal
Tuk 36 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 19.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...