
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 1 dorade grise entière (environ 800 g)
- 2 échalotes coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de lait
- 100 g de mie de pain
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- farine de blé pour les canederli
- le zeste d'un citron jaune râpé
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 818.3 kcal / 3423.7 kJ
- Protein
- 95.8 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de poivrons rouges avec des oignons
25 min
L'histoire Vorwerk
No ratings
Jus de pommes
20 min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3 h
Sel aux herbes et citron
1 h
Virgin Blue Lagoon
35 min
Poisson cuit dans des feuilles de bananier à la Yucatán avec du riz au maïs
No ratings
Yaourt nature Mode Fermentation
12 h 10 min
Cuisson des pâtes
20 min
Cuisson du riz
25 min
Chocolat chaud
10 min
Granité au café
3 h