Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 95.8 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1h
Chorba freekeh
1h
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Soupe de chou-fleur au parmesan, filet mignon sauce à la poire et légumes vapeur
1 Std. 30 Min
La tourtière
6 Std.
Panuchos de cochinita pibil (tacos mexicain)
35min
Ketchup curry-fraises
1h
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Baguettes au levain de blé
15h
Turbot sauce salsa
40min
Bread and butter pudding
55 Min
Légumes secs moulus
5min