Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 95.8 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nectar de poire, kiwi et citron vert
10min
Dorade en croûte de sel
35min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35min
Tartelettes filo aux fraises et au fromage de chèvre
30min
Fromage à tartiner rustique à la bière, cumin et paprika
Žádné hodnocení
Assaisonnement pour poisson à l'hibiscus
5 Min
Muffins aux champignons et au chocolat
1u.
Smoothie bowl rose à la betterave
10min
Smoothie figue, poire et sarrasin au lait d'amande
5 Min
Boulettes de riz gluant
2u.
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
Žádné hodnocení
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55min