Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates, bien mûres et coupées en morceaux
- 55 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, épluché et coupé en morceaux
- 65 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de vinaigre balsamique
- 10 g de sucre en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de persil frais
- 100 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 310 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Tapenade
10 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho
2u. 25min
Soupe froide de courgette à la grecque
2óra 15p
Gaspacho de tomate
20 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Pesto au basilic
10 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min