Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g chair de courge butternut, coupée en morceaux
- 100 g de chorizo doux (dont 70 g en morceaux et 30 g en fines rondelles)
- 45 g d'échalotes
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 60 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- 40 g de pignons de pin
- persil frais, ciselé pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332.3 kJ / 319.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 931.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de poireau gratinée
55min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Soupe de ravioli à la courge musquée
35min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Soupe de carottes, haricots rouges et maïs
30min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min