焗红薯鸡肉

焗红薯鸡肉

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    400 克
  • 椰子油
    2 茶匙
  • 马苏里拉奶酪
    250 克
    250 克 车达乳酪
  • 椰子油
    40 克
  • 红甜椒 切小片
    ½ 个
  • 洋葱 一切二
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 孜然粉
    1 - 2 克
  • 辣椒粉
    1 - 2 克
  • 去皮鸡胸肉排 切约3-4厘米块
    500 克
  • 2 - 3 克
  • 玉米粒罐头 沥干
    150 克
  • 黑豆,罐装 沥干
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 875.2 mg
Protein 48.3 g
Kalorie 2460.1 kJ / 588 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 8.3 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 43.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...