Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 700 克 红薯 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 2 茶匙 盐
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 1 瓣 蒜头
- 80 克 油浸番茄干 ,沥干
- 5 克 新鲜香菜叶
- 400 克 去皮去骨火鸡鸡胸肉排 ,切小块
- 2 克 盐
- 8 汤匙 牛油果酱
- 50 克 综合蔬菜
- 4 片(薄片) 车达乳酪
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2251.9 kJ / 538.2 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 1045.3 mg