Zařízení & příslušenství
土豆馅饼
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
土豆 切成能放入进料口宽度500 - 600 克
-
洋葱 一切四120 克
-
橄榄油40 克
-
橄榄油4 - 5 汤匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克)6 颗
-
盐3 - 4 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
317.1 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tuk
21.3 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
18.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 recepty/-ů
Čína
Čína