土豆馅饼

土豆馅饼

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份

Suroviny

  • 土豆 切成能放入进料口宽度
    500 - 600 克
  • 洋葱 一切四
    120 克
  • 橄榄油
    40 克
  • 橄榄油
    4 - 5 汤匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    6 颗
  • 3 - 4 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 317.1 mg
Protein 8.1 g
Kalorie 1239.6 kJ / 296.3 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 18.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...