Zařízení & příslušenství
凉拌胡萝卜莴笋丝
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份
Suroviny
-
莴笋 去皮,切成能放入进料口的宽度400 克
-
胡萝卜 去皮,切成能放入进料口的宽度100 克
-
盐 约10克,腌制用2 茶匙
-
饮用水 冲洗用适量
-
盐1 小撮
-
葱 切葱花2 根
-
油25 克
-
麻油10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2455.6 mg
Protein
2.3 g
Kalorie
869.6 kJ /
207.9 kcal
Tuk
18.2 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
12.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepty/-ů
Čína
Čína