凉拌胡萝卜莴笋丝

凉拌胡萝卜莴笋丝

3.5 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份

Suroviny

  • 莴笋 去皮,切成能放入进料口的宽度
    400 克
  • 胡萝卜 去皮,切成能放入进料口的宽度
    100 克
  • 约10克,腌制用
    2 茶匙
  • 饮用水 冲洗用
    适量
  • 1 小撮
  • 切葱花
    2 根
  • 25 克
  • 麻油
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2455.6 mg
Protein 2.3 g
Kalorie 869.6 kJ / 207.9 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...