Kompatibilní verze
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 30 g di burro
-
700
g di pomodori, a grappolo, tagliati a metà
nebo 700 g di pomodori pelati - 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 150 g di acqua
-
1
cucchiaino dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 40 g di grano saraceno
- 200 g di mezza panna, per salse
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1210.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Curry di zucca
30 min
Korma di verdure con anacardi
55min
Pesto di rucola e peperoncino
5 min
Caponata di lenticchie
1 Std.
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10 min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Žádné hodnocení
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení
Paella di fagioli
55min