Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Sauerkraut, frisch
- 70 - 80 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 200 g rote Paprika, entkernt, geviertelt
- 150 g Karotten, geschält
- 100 g Chinakohl, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mandeln
- 20 g Mohnsamen
- 40 - 50 g Essig
-
20
g Ahornsirup
nebo 20 g Honig - 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 865 kJ / 207 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 595 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15p
Rettich-Kimchi (mit Gemüsestyler)
96 Std. 20 Min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15p
Einfache Gemüsesuppe
40min
Menü: Brokkolisalat und Käseaufstrich zu Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
1h
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20 Min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10min
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 godz. 30 min
Gedämpftes Gemüse mit Mandel-Dill-Sauce
25 Min
Schneller Rohkostsalat
15p