Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1106 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 837 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1h 10min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Menü: Lammragout mit Gemüse und Bulgur; Orangendessert
1u. 20min
Blüten-Focaccia
1u. 45min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1u.