Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
TM6 TM5

Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

4.7 (7 hodnocení)

Suroviny

Fermentiertes Gemüse

  • 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
  • 1 TL Senfkörner
  • 250 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 100 g Zwiebeln

Kartoffelsalat

  • 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
  • 500 g Wasser
  • ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 30 g Olivenöl
  • 30 g Essig
  • ½ TL Salz
  • 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1106 kJ / 264 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
43 g
Tuk
8 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
7 g
Sodík
837 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty