Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1106 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 837 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1h
Gemüse-Sauerkraut-Salat (mit Gemüsestyler)
20min
Rote Pizza mit Burrata, Melanzani und Zucchini
3h 45min
Gemüseaufstrich
1h
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30 min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2 godz. 40 min
Italienischer Brunch
1u. 50min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1 Std. 40 Min
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Tomatencremesuppe (XXL)
40 min