
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 264 kcal / 1106 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 837 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefülltes Hendl mit Reis
2hod.
Einfache Gemüsesuppe
40min
Wolfsbarsch mit Gemüse und Fenchelsauce
55min
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1hod. 5min
Menü: Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45min
Germstrudel mit Walnussfüllung
2hod. 30min
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1hod. 40min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1hod. 20min
Italienischer Zitronenkuchen
45min
Milchreiscreme mit Heidelbeeren
30min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min