Kompatibilní verze
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermentierte Zwiebeln (mindestens drei Tage vorher)
- 300 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 250 g Wasser
- 5 g Salz
Avocado-Thunfisch-Salat
- 1 Gurke, der Länge nach halbiert
- 250 g Thunfisch in Öl, in der Dose oder Salzlake, abgetropft
- 1 Avocado, gewürfelt (ca. 2-3 cm)
- 30 - 40 g Essig
- 30 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Chilipulver
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 3 EL Basilikumblätter, frisch
- 3 EL Minzeblättchen, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1048 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eisalat mit Räucherforelle
20min
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30min
Gemüsetatar rot-grün
15min
Detox-Wasser (flat belly)
25min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Babyfreundliche Guacamole
10 min
Hot Aperol
5min
Leber Detox
5min