Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 394.6 mg
Alternativní recepty
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Escargots à la pistache
21h
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Tarte au sucre
3h 50min
Stollen de Noël au fromage blanc
2 Std. 30 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioche à la mie filante
1h 45min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Tarte au fromage blanc et citron
7h 30 min
Brioche Nanterre
4h 15min