Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 394.6 mg
Alternativní recepty
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Lembas de la Terre du Milieu
50 min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Brioche à la mie filante
1h 45 min