
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 65 g de mascarpone froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 386 kcal / 1669 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 28 g
Alternativní recepty
Pain aux oignons blancs
Žádné hodnocení
Iles flottantes à la pistache
1hod.
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Tartelettes crumble pistache et framboise
2hod. 30min
Cheesecake meringué
1hod. 30min
Tarte au citron destructurée
20min
Entremets exotique
24hod.
Crème dessert à la chicorée
15min
Coulants au citron
1hod.
Cheesecake aux speculoos
1hod.
Financiers pistache et framboise
35min
Flan sans pâte
6hod.