Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Mousse aux fruits de la Passion
4 godz. 40 min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Coupe Breizh
12h
Chocolat liégeois
4h 30min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Entremets façon tiramisu
5h