Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30min
Cheesecake aux speculoos
1h
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Napolitain
4h 20min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Fraisier
15h
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Gros chou chantilly saveur tiramisu
1h 50min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Entremets façon tiramisu
5h