
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 195.6 kcal / 825.4 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 2.5 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 2333.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4hod. 10min
Streusel
2hod.
Manneles
1hod. 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1hod. 10min
Bretzels allemands
2hod. 15min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3hod.
Spritz au chocolat
50min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1hod. 55min
Bretzel
1hod. 10min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2hod. 45min
Briochettes aux pépites de chocolat
4hod.
Spätzles aux girolles
50min