Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2333.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bretzels allemands
2h 15min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Minipains façon bretzel
2h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bretzel
1 godz. 10 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3sa 20 dk
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1sa 55 dk
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2h
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Spätzles aux girolles
50 min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min