Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2333.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche feuilletée
5h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2 Std.
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Bretzels allemands
2 Std. 15 Min
Cruffins américains
3 godz. 50 min
Pains à burgers américains
3hod. 15min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Manneles
1 Std. 30 Min
Spätzles aux girolles
50 Min