Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 125 g de lait
- 22 g de sucre en poudre
- 12 g de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- ½ gousse de vanille
La pâte à brioche
- 200 g de lait
- 35 g de beurre doux et mou, coupé en morceaux
- 13 g de levure boulangère fraîche
- 365 g de farine de blé type 55
- 15 - 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
La crème de frangipane
- 55 g de beurre, en morceaux
- 65 g de sucre glace
- 95 g de poudre d'amande
- 57 g d'œuf (1 œuf moyen), battu
- 15 g de rhum
Le montage du chinois et le sirop à la fleur d'oranger
- 2 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre
- 20 g d'eau
- 5 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2541.2 kJ / 607.4 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 455.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chouquettes du goûter
35min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15 min
Cheesecake aux speculoos
1 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3j 55 menit
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Brioches italiennes
3h 15 min
Brioche Nanterre
4u. 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3j
Brioche tressée
14 godz. 40 min