Zařízení & příslušenství
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
Krém z bílé čokolády
-
1 svazek čerstvé bazalky nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
-
290 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
-
50 gramů třtinového cukru světlého
-
2 polévkové lžíce balzamikového octa
-
2 polévkové lžíce vody
-
250 gramů jahod
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5.8 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
43.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Čokoládové pokušení
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlové pyré
2hod. 15min.
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min.
Petrželová omáčka persillade
5min.
Jahodová terina s bílou čokoládou
24hod.
Dresink s vejci a bylinkami
10min.
Krémový pomerančový likér
48hod. 25min.
Cibule plněné šunkou
1hod.
Citrónový koláč s limoncellem
1hod. 15min.
Třímlékový dort
3hod. 10min.
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2hod. 40min.
Sladká pěna z ricotty
1hod. 5min.
Čokoládový mousse
3hod. 20min.