Zařízení & příslušenství
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
Krém z bílé čokolády
-
1 svazek čerstvé bazalky nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
-
290 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
-
50 gramů třtinového cukru světlého
-
2 polévkové lžíce balzamikového octa
-
2 polévkové lžíce vody
-
250 gramů jahod
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5.8 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
43.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Čokoládové pokušení
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Citrónový meringue páj
3hod.
Moka dort
2hod. 50min.
Čokoládová omáčka
20min.
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min.
Limoncello
192hod. 30min.
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2hod. 20min.
Karamelový fondán
15min.
Citrónový sorbet se sektem
8hod.
Mousse z červeného ovoce
5hod.
Olivová tapenáda
5min.
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.