Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caipiroska
5 min
Malinovo-čokoládová pomazánka
10 min
Kávová omáčka
35 Min
Zabaione
15 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min
Avokádovo maracujové smoothie
10 min
Vodka orange
5 min
Acai smoothie bowl s banánem a mangem
15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Tiramisu
5h 20min