Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse z červeného ovoce
5 Std.
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Mandlové pyré
Keine Bewertungen
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Keine Bewertungen
Zabaione
15 Min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5h 20min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45min
Mini flan cake v páře
2h 40min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Šumivé jahody
5 min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2 godz. 20 min
Čokoládový mousse
3h 20 min