Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 min
Paštikové penízky
1 godz. 15 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Lososové muffiny s koprem
45min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1h 10min
Křupavoučký květák
1hod.
Hruškový sen
5min
Gin Fizz
5min
Maková pěna s malinovou omáčkou
7hod.
Velikonoční čokoládový Meringue
7 Std. 30 Min
Karamelový fondán
15min