Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rote Bete, gekocht, halbiert
- 600 g Weißkohl, in 3-6 Spalten
- 50 g Walnusshälften
- 150 g Gorgonzola, in Stücken, davon 100 g in mundgerechten Stücken
- 1 geh. TL körniger Senf
- 150 g Joghurt, 1,8% Fett
- 30 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Zucker
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1500 kJ / 359 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1169 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coleslaw
10 Min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 Std.
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 Min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Apfel mit Vanille-Espuma
20min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Kardamom-Orangen-Shortbread
1h 45 min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min
Zucchininudeln mit Bolognese
50 min