
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rote Bete, gekocht halbiert
- 600 g Weißkohl in 3-6 Spalten
- 50 g Walnusshälften
- 150 g Gorgonzola in Stücken, davon 100 g in mundgerechten Stücken
- 1 geh. TL körniger Senf
- 150 g Joghurt, 1,8% Fett
- 30 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Zucker
- 2 Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 359 kcal / 1500 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Sodík
- 1169 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelcremesuppe
35 min
Rotkohl
1 godz.
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 godz.
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Cheesecake-Mandeln
2 godz.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 godz.
Walnuss-Feigen-Brötchen
2 godz. 50 min
Auberginen-Röllchen mit Schinken
1 godz.
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15 min
Wurzelgemüse-Cremesuppe mit Gewürz-Kartoffeln
45 min