Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
TM6

Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping

3.1 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g Rote Bete, gekocht, halbiert
  • 600 g Weißkohl, in 3-6 Spalten
  • 50 g Walnusshälften
  • 150 g Gorgonzola, in Stücken, davon 100 g in mundgerechten Stücken
  • 1 geh. TL körniger Senf
  • 150 g Joghurt, 1,8% Fett
  • 30 g Weißweinessig
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 30 g Zucker
  • 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1500 kJ / 359 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
31 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
8.4 g
Vláknina
8.5 g
Sodík
1169 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty