Zařízení & příslušenství
Eggs Benedict and corn muffins
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
raw cashews190 g
-
hot water to soak
Muffins
-
coconut oil plus extra to grease35 g
-
chia seeds25 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)125 g
-
sun-dried tomatoes4
-
water60 g
-
fresh English spinach200 g
-
fresh long red chilli cut into pieces¾
-
zucchini grated120 g
-
spring onion/green onion trimmed, cut into pieces½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
egg1
-
polenta110 g
-
almond meal80 g
-
tapioca starch15 g
-
gluten free baking powder⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rice milk180 g
Poached eggs
-
eggs8
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Cashew hollandaise
-
lemon zested, no white pith and juiced½
-
rice milk200 g
-
ground turmeric¾ tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
coconut oil20 g
-
ground smoked paprika to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
459.6 mg
Protein
31.5 g
Kalorie
3391.7 kJ /
810.6 kcal
Tuk
59.2 g
Vláknina
9.4 g
Nasycený tuk
20.5 g
Sacharidy
46.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A taste of Gwinganna
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Dairy-free coconut ice cream
Žádné hodnocení
Raspberry and vanilla marshmallows
2hod. 15min.
Berry mojito mocktail
5min.
Japanese Bakery Special Custard
2hod.
Pastie slice
55min.
Gluten free focaccia bread
1hod.
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5hod. 40min.
Dark chocolate pecan bites
1hod. 5min.
Raspberry Ripple Ice Cream
12hod. 45min.
Edna's Lemon Curd Teacake
40min.
Orange Sorbet
10min.
Red velvet cake
2hod. 20min.