Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe

Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe

4.7 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 500 g de patates douces coupées en deux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de cheddar affiné à la truffe, coupé en tranches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 424.6 mg
Protein 14.8 g
Kalorie 2545.3 kJ / 608.4 kcal
Tuk 46.8 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 27.5 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...