Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 45 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 700 g de viande de bœuf pour bourguignon, coupée en cubes
- 200 g de vin rouge
- 10 g de fécule de maïs
- 400 g de poivrons, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3143.8 kJ / 751.4 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 26.1 g
- Sodík
- 1518.9 mg
Alternativní recepty
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Jambalaya de poulet
40min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Fricassée de poulet
55min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Poulet chasseur revisité
2h 15 min.
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2u. 20min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Tajine de poulet et légumes d'été
45min