Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 45 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 700 g de viande de bœuf pour bourguignon, coupée en cubes
- 200 g de vin rouge
- 10 g de fécule de maïs
- 400 g de poivrons, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3143.8 kJ / 751.4 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 26.1 g
- Sodík
- 1518.9 mg
Alternativní recepty
Côtes de veau à la provençale
30min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1h
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 Std. 35 Min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Poulet façon bourguignon
35min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h