Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en trozos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
- 40 g de agua
Bizcocho
- 225 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 350 g de azúcar
- 10 g de vainilla líquida
- 4 huevos
- 240 g de yogur natural
- 370 g de harina de repostería
- 10 g de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 ½ cucharaditas de canela molida
- 1 cucharadita de cardamomo molido
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1786 kJ / 426 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 86.1 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de vainilla
1 godz.
Bizcocho de peras
1 godz.
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Bizcocho Victoria
1 godz. 10 min
Magdalenas de leche condensada
30min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 godz. 30 min
Cake de yogur y chocolate
1 godz. 30 min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1 godz.
Bizcocho de leche condensada
1 godz.
Brownie con nueces
1 godz. 30 min
Bizcocho de manzana y canela
1 godz. 15 min