
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de nori grossièrement déchirées
-
500
g de bouillon dashi, froid (voir "Conseil(s)")
nebo 500 g de bouillon de légumes - 2 œufs
- 120 g de farine de blé
- 50 g de farine de riz
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poulpe cuit, en tranches de 0,5 cm d’épaisseur
- 4 cives émincées
- huile pour la poêle
- 5 c. à soupe de sauce teriyaki ou yakitori
- 3 c. à soupe de mayonnaise
- 25 g de flocons de bonite séchée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 32 kcal / 135 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
Alternativní recepty
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min
Zongzi riz gluant au porc
Žádné hodnocení
Baklava végan
Žádné hodnocení
Cari Malvani de poulet à l’ananas
30min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4hod. 10min
Ragoût angolais de poulet aux cacahuètes et gruau de maïs
1hod. 5min
Crêpes au kimchi et aux légumes
96hod.
Buns au porc frits
1hod. 30min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1hod. 25min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40min
Boulettes de riz gluant
2hod.