Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de nori, grossièrement déchirées
-
500
g de bouillon dashi, froid (voir "Conseil(s)")
nebo 500 g de bouillon de légumes - 2 œufs
- 120 g de farine de blé
- 50 g de farine de riz
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poulpe cuit, en tranches de 0,5 cm d’épaisseur
- 4 cives, émincées
- huile, pour la poêle
- 5 c. à soupe de sauce teriyaki ou yakitori
- 3 c. à soupe de mayonnaise
- 25 g de flocons de bonite séchée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 135 kJ / 32 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Poulet grillé à la citronnelle
45 min
Galettes de poisson thaïes
30 min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 Std. 20 Min
Ravioli au porc haché et bouillon
40 min
Porc aux légumes à la sauce sriracha 🌶️🌶️
50min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1 godz. 15 min
Ravioli au porc et chou chinois
6 godz.
Sauce yakitori
5min
Raviolis frits au crabe
40 min
Tom Yam
30 min
Onigiris au saumon, wasabi et shiso
1 godz.
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1 godz. 15 min