Zařízení & příslušenství
Mandelpavlova med bær og chambord
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
12 portioner
Suroviny
Pavlova
-
sukker340 gram
-
æggehvide stuetemperatur8
-
cream of tartar⅛ tsk
-
hvid eddike1 tsk
-
Mandelekstrakt½ tsk
-
majsmel2 spsk
-
mandler, flager30 gram
Sauce
-
vaniljestang Korn1
-
sukker30 gram
-
hindbærlikør200 gram
-
friske bær, blandede340 gram
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mors dag
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée
Žádné hodnocení
Portugisisk crème brûlée
25min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení