辣椒酱油牛肉片

辣椒酱油牛肉片

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
5 人份

Suroviny

  • 辣椒干 去籽,浸软
    20 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 小红葱
    80 克
  • 新鲜姜
    25 克
  • 番茄 一切四块
    150 克
  • 新鲜香茅 只取白色部分
    2 支
  • 食油
    50 克
  • 酥油
    50 克
  • 椰浆
    100 克
  • 酱青
    50 克
  • 甜酱油
    25 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 番茄酱
    25 克
  • 辣椒酱
    25 克
  • 牛肉 切成 0.5 至1 公分厚片
    1000 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 黄皮洋葱 (volitelně)
    200 克
  • 指天椒 (volitelně)
    6 条

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1220 mg
Protein 45 g
Kalorie 1894 kJ / 453 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...