Zařízení & příslušenství
辣椒酱油牛肉片
Příprava 5min.
Celkový 45min.
5 人份
Suroviny
-
辣椒干 去籽,浸软20 克
-
蒜瓣4 个
-
小红葱80 克
-
新鲜姜25 克
-
番茄 一切四块150 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
食油50 克
-
酥油50 克
-
椰浆100 克
-
酱青50 克
-
甜酱油25 克
-
黑酱油30 克
-
番茄酱25 克
-
辣椒酱25 克
-
牛肉 切成 0.5 至1 公分厚片1000 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
黄皮洋葱 (volitelně)200 克
-
指天椒 (volitelně)6 条
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1220 mg
Protein
45 g
Kalorie
1894 kJ /
453 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
友族的斋戒美食
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní