Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 辣椒干 ,去籽,浸软
- 4 个 蒜瓣
- 80 克 小红葱
- 25 克 新鲜姜
- 150 克 番茄 ,一切四块
- 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 50 克 食油
- 50 克 酥油
- 100 克 椰浆
- 50 克 酱青
- 25 克 甜酱油
- 30 克 黑酱油
- 25 克 番茄酱
- 25 克 辣椒酱
- 1000 克 牛肉 , 切成 0.5 至1 公分厚片
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 200 克 黄皮洋葱
- 6 条 指天椒
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1894 kJ / 453 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1220 mg