Kompatibilní verze
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Solomillo Wellington
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 solomillo de cerdo salpimentado (aprox. 500 g)
- 80 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 masa de hojaldre rectangular (aprox. 25 cm x 40 cm)
- 2 cucharadas de pan rallado
- 12 lonchas de beicon
- 1 huevo batido
Salsa de cava
- 80 g de cebolla en trozos
- 10 g de mantequilla
- 150 g de cava
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4332 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 74.9 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1533.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo asado
29h 20min
Pollo asado relleno
1h 50 min
Galletas integrales con romero
2 Std.
Canelón de jamón ibérico
6h
Pionono de salmón
1h 50 min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Fillet mignon con puré de patata rústico y espinacas a la crema - EEUU
1 Std. 15 Min
Pudin de pescado con aguacate
2 Std.
Rollo de carne crujiente
1 Std.
Empanadillas de embutidos
2 Std.
Gratén de patata y pescado
1 Std. 10 Min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min