Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes

Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes

3.3 4 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 15min
4 raciones

Suroviny

Solomillo Wellington
  • de aceite de oliva
    1 chorrito
  • solomillo de cerdo salpimentado (aprox. 500 g)
    1
  • de cebolla en cuartos
    80 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de guisantes (frescos o congelados)
    200 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    12 - 14 ramitas
  • de agua
    20 g
  • de sal
    ¼ de cucharadita
  • masa de hojaldre rectangular (aprox. 25 cm x 40 cm)
    1
  • de pan rallado
    2 cucharadas
  • de beicon
    12 lonchas
  • huevo batido
    1
Salsa de cava
  • de cebolla en trozos
    80 g
  • de mantequilla
    10 g
  • de cava
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de maicena
    1 cucharada
  • pastilla de caldo de carne
    ½

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 1035 kcal / 4332 kJ
Protein 46.5 g
Tuk 74.9 g
Sacharidy 36.3 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 27.5 g
Sodík 1533.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...