![Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85834730243562e088cddb109d62e4ee/Derivates/49bdad0bc6badc23e9edd88ca71a32562d23e7cc.jpg)
Kompatibilní verze
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Solomillo Wellington
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 solomillo de cerdo salpimentado (aprox. 500 g)
- 80 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 masa de hojaldre rectangular (aprox. 25 cm x 40 cm)
- 2 cucharadas de pan rallado
- 12 lonchas de beicon
- 1 huevo batido
Salsa de cava
- 80 g de cebolla en trozos
- 10 g de mantequilla
- 150 g de cava
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4332 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 74.9 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1533.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de queso con frutos secos
30 min
Arrollado de salmón en aguacate
40 min
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1h 45min
Tarta de calabaza sin gluten
2h 30min
Pastel de calabaza
2 Std.
La conserva de atún
6h 30 min
Bocaditos de limón
5h 15min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Paté de sidra asturiana
5 Min
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Tarta gijonesa
4小时
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min