Kompatibilní verze
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Solomillo Wellington
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 solomillo de cerdo salpimentado (aprox. 500 g)
- 80 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 masa de hojaldre rectangular (aprox. 25 cm x 40 cm)
- 2 cucharadas de pan rallado
- 12 lonchas de beicon
- 1 huevo batido
Salsa de cava
- 80 g de cebolla en trozos
- 10 g de mantequilla
- 150 g de cava
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4332 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 74.9 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1533.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo a la naranja
40 min
Sopa Goulash de ternera
1 godz. 10 min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1 godz. 30 min
Samosas de carne asada
1h
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Menú: Gulash y buñuelos de pan al vapor. Mini cheesecakes
2 godz. 10 min
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50 min
Bizcocho con dulce de membrillo
40 min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Trío de dips
45 min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h